Modulbygger ruster sig til yderligere vækst med tre nye profiler i administrationen

Profilbillede
Karoline Andersen

Aktivitetsniveauet er højt i byggebranchen i øjeblikket, hvor beskæftigelsen når det højeste niveau i 13 år. Udviklingen mærker man hos modulproducenten ABC Pavilloner, hvor man har været i gang med at opruste på medarbejderfronten og alene i administrationen netop ansat tre nye profiler, som skal bidrage til i endnu højere grad at gøre virksomheden til den fortrukne modulleverandør.

Der er ekstraordinært travlt i bygge- og anlægsbranchen. Ifølge nye tal fra Danmarks Statistik er beskæftigelsen i 1. kvartal af 2021 steget med 3,7 procent siden den første nedlukning i foråret 2020 – og dermed har beskæftigelsen nået det højeste niveau i 13 år.

En af de byggevirksomheder, der har rekrutteret for dels at følge med efterspørgslen og dels at sikre sig større andele i markedet, er modulproducenten ABC Pavilloner i Engesvang. Her har man blandt andet netop ansat tre nye medarbejdere i administrationen.

"Byggebranchen har nærmest oplevet et boom det seneste halve år, og vi kan bestemt nikke genkende til, at aktivitetsniveauet er steget. Trods nedlukningen i foråret, som satte en bremse for byggeriet kortvarigt, har vi haft gang i flere store projekter," fortæller direktør i ABC Pavilloner, Kjeld S. Facius, og tilføjer:

"For at imødekomme den nuværende efterspørgsel og være klar til flere nye projekter har vi derfor været i gang med at rekruttere. Særligt i administrationen, som blandt andet tæller vores projektledere, bygningskonstruktører og marketingafdeling, har vi oprustet markant på det seneste, så vi har nok ressourcer og kompetencer til at håndtere de mange forespørgsler på projekter og samtidig sikre, at mange nye også kommer ind."

Med de nye ansættelser i administrationen vil man ifølge Kjeld S. Facius blandt andet styrke modulbyggerens grønne profil, da virksomheden har sat som mål at reducere CO2-udledningen med 50 procent i 2025 sammenlignet med niveauet i 2019.

ABC Pavilloner har nemlig ansat to bygningskonstruktører Nikolaj Molsbak Grønbæch, 31 år, fra Herning og Thomas Kildeby Pedersen, 41 år, fra Silkeborg, hvor især Thomas netop bliver ansvarlig for at udvikle denne del:

"Vi arbejder med og producerer efter en grøn virksomhedsstrategi med fokus på bæredygtige løsninger og fleksible indretningsmuligheder af høj kvalitet i vores byggeri. Herunder er en del af strategien at stræbe efter bæredygtige certificeringer såsom DGNB-certificering for også at kunne dokumentere og kvalitetssikre vores tiltag på området. Den del vil vi fremadrettet sætte endnu mere fokus på med ansættelsen af Thomas, som kommer med flere års erfaring fra byggebranchen inden for området."

Herudover er hensigten også at intensivere virksomhedens salgs- og markedsføringsindsats, og derfor har virksomheden fra marts 2021 ansat Maria Krogh Weinreich, 41 år, fra Silkeborg som salgs- og marketingassistent.

"Maria kommer med administrativ erfaring fra Radisson Blu Hotel og det tidligere EnergiMidt, og hendes funktion bliver blandt andet at bidrage til, at den høje aktivitet i byggebranchen også resulterer i et endnu større salg af vores modulløsninger. Samtidig muliggør alle tre ansættelser, at vi kan sætte yderligere skub på udviklingsprojekter, hvilket vi glæder os utrolig meget til," slutter Kjeld S. Facius.

Udover de tre nye ansættelser har ABC Pavilloner inden for det seneste år også ansat to nye profiler til tegnestuen samt en kvalitetsansvarlig.

Kilde: ABC Pavilloner A/S
Flere artikler